Christmas - Liefde en zaligheid

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

200 ml
80 brand uren

Productinformatie

Kaars van soja was
Geur christmas
Edelsteen combinatie Liefde en Zaligheid

Edelsteen werking

Created with Sketch.

Groene Aventurijn
Is een echte gelukssteen. Het trekt voorspoed aan en brengt vernieuwing teweeg op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Het helpt de drager oude patronen wat meer los te laten, zodat er ruimte wordt gemaakt voor groei en verandering. Groene Aventurijn brengt hoop, vreugde, inzicht en vertrouwen. Het is een zeer nuttige steen bij depressie en bevordert optimisme. De steen brengt de aandacht van het hoofd meer naar het hart toe. Groene Aventurijn resoneert met het hartchakra en kan deze versterken en balanceren. De steen straalt kalmte uit en helpt de drager meer rust te vinden tijdens moeilijke emotionele ervaringen en situaties.

Rhodoniet
Is nog een prachtig hartchakra kristal. Het hartchakra opent ons naar een ruimte voorbij polariteit, een ruimte van eenheid. In het hart vinden we onvoorwaardelijke liefde, eenheid en acceptatie van onszelf en anderen. Rhodoniet is een uitstekende keuze wanneer men wilt werken aan het hartchakra.

De zwartkleurige insluitsels in de steen zorgen voor een verbintenis met het wortelchakra. Het wortelchakra is het energiecentrum wat zich richt op zaken als: veiligheid, vertrouwen, stabiliteit & aarden.

Rhodoniet is een prachtige steen op het gebied van emotionele genezing. Het geneest emotionele wonden uit het verleden en helpt bij het loslaten van pijnlijke emoties. Rhodoniet bevordert vergeving en eigenliefde.

Rozenkwarts 
Versterkt iedere vorm van liefde en brengt een gevoel van eenheid en harmonie. Het trekt nieuwe liefde aan, zorgt voor harmonie binnen een bestaande relatie en versterkt banden binnen de familie. Een prachtige keuze om cadeau te geven aan een ander.

Candle Care

Created with Sketch.

 Wanneer de eerste laag was gesmolten is is het aan te raden de decoratie uit de kaars te verwijderen.
 Voor meer informatie check onze candle care pagina.