Dream flower - Manifestatie

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

200 ml
80 brand uren

Productinformatie

Kaars van soja was
Geur dream flower

Manifestatie edelstenen set met Rutielkwarts, Rookkwarts en Bergkristal. Deze set is speciaal samengesteld om jouw wensen en dromen extra kracht bij te zetten tijdens het manifesteren.

Edelsteen werking

Created with Sketch.

Rutielkwarts
Heeft een krachtig effect op het versterken van gedachtes en intenties, en een van de effectiefste stenen om overvloed en welvaart te manifesteren. Helpt daarnaast om stilstaande en negatieve energie uit de omgeving te verwijderen.

Rookkwarts
Is een krachtige transformeerder voor welk aspect in het leven verandering nodig heeft.De steen zelf is al een soort kameleon. Als rookkwarts langere tijd (jaren) aan daglicht word blootgesteld word het lichter doordat de straling langzaam de steen verlaat en deze zich transformeert tot Bergkristal. Door die affiniteit met verandering is het dus ook de ultieme steen om transformatie te bewerkstelligen in welke vorm dan ook. Het helpt dus grote veranderingen in het leven te realiseren. Daarnaast sterk aardend en versterkt de intuïtie.


Bergkristal
Wordt beschouwd als de krachtigste versterker van energie die er is. De steen heeft een super heldere en sterke positieve trilling. Deze steen is daarom multifunctioneel  en overal voor te gebruiken, dus ook om je manifestatie nog een extra powerboost te geven.


Manifesteren

Created with Sketch.

Onbewust of bewust manifesteren we de hele dag door. Eigenlijk is het niets meer dan je gedachtes werkelijkheid laten worden en zo je eigen droomleven creëeren. 
Dat komt omdat je volgens de wet van de Aantrekkingskracht meer aantrekt van wat je voelt en denkt. Als jij ‘s ochtends al wakker wordt met de gedachte ‘ik ben zo moe’, dan manifesteer je dat je die dag nog vermoeider wordt. Je gaat de dag met een heel andere energie tegemoet als je denkt ‘ik heb lekker veel energie.’

Maar het manifesteren is gelukkig een skill die je kunt trainen en oefenen waardoor je het manifesteren voor je kan laten werken om je eigen droomleven te creëeren.


Candle Care

Created with Sketch.

 Wanneer de eerste laag was gesmolten is is het aan te raden de decoratie uit de kaars te verwijderen.
 Voor meer informatie check onze candle care pagina.  Voor meer informatie check onze candle care pagina. goede plek voor voorwaarden of verzendbeperkingen die eventueel voor dit product gelden.