Geurloos - Berscherming

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

200 ml
80 brand uren

Productinformatie

Kaars van soja was
Edelsteen combinatie Bescherming

Edelsteen werking

Created with Sketch.

Band Agaat
Is net als veel andere Agaten een aardingssteen. De energie van Band Agaat brengt je in contact met de energie van de Aarde. Band Agaat biedt de drager kracht, bescherming, steun, rust en stabiliteit. Het is een zeer nuttige steen voor emotionele balans en beschermt tegen negatieve energie en negatieve gedachten. Band Agaat is een helende steen voor lichaam en geest. Het geeft een gevoel van veiligheid, vertrouwen en rust. Deze Agaat steen is verbonden met het wortelchakra. Band Agaat is een zeer geschikt hulpmiddel om dit chakra te reinigen en versterken.

Hematiet 
Staat bekend als een zeer nuttige en effectieve steen voor het aarden van je energieën. Het brengt emoties, geest en het lichaam in balans.

Zijn vredige en evenwichtige aard dragen bij aan het loslaten van stress en angsten. Hematiet zorgt voor een diepe verbinding met de ziel van de aarde. Het bezit zowel de mannelijke als vrouwelijke energie (yin en yang), wat zorgt voor een gevoel van eenheid en balans. Hematiet biedt bescherming tegen tegen elektromagnetische straling afkomstig van elektronica, zoals computers, smartphones, tablets etc.

Deze aardingssteen werkt zeer goed bij het reinigen en balanceren van het wortelchakra. 

Hematiet ruimt negativiteit op die je in je verzwakte toestand (tijdens ziekte of een andere situatie waarin je energie is verminderd) hebt opgenomen.

Als een steen van manifestatie, zorgt hematiet voor de juiste actie in de fysieke wereld. Het stimuleert ons bij de manifestatie van onze hoogste doelen in ons fysieke bestaan.

Bergkristal
De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Candle Care

Created with Sketch.

 Wanneer de eerste laag was gesmolten is is het aan te raden de decoratie uit de kaars te verwijderen.
 Voor meer informatie check onze candle care pagina.