Onze missie

Lighting the world one candle at a time!

Onze kernwaarden

Verbinden - Licht - Samen - Creatie en creativiteit

Verbinden - missie
Licht - missie
Samen - Missie
Creatie en creativiteit - missie

Verbinden

Created with Sketch.

Dit is wat we het belangrijkste vinden. Verbinden staat voor ons absoluut boven aan. Niet alleen wij met jou maar vooral jou met je kaars, met je me time moment. Jou met de dierbare(n) waar je de kaars aan cadeau doet. 

Licht

Created with Sketch.

In elke vorm van het woord. Licht van de vlam van de kaars. Het gevoel van lichtheid op het moment dat we een bijzonder moment met iemand hebben. Licht als gevoel van zijn. 

Samen

Created with Sketch.

Wij geloven in samen. Een van de quotes welke hierbij voor ons terugkomt is deze “alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Wij werken dan ook graag samen met andere ondernemers. Staan open voor gesprekken, suggesties en ideeën.

Creatie en creativiteit

Created with Sketch.

Je zou misschien verwachten dat dit voor een bedrijf als dat van ons op nummer een zou staan. Zonder creatie en creativiteit hebben we namelijk geen product. Dat is bij Y its Made  niet het geval. Natuurlijk worden we helemaal zen van het maken van onze kaarsen, anders zouden we het niet vol houden maar we voelen ons bedrijf veel meer als verbinder, community en het doorgeven van wat de wereld te bieden heeft.